You are here

Kraner til søppelhåndtering

Kraner til forbrenningsanlegg

Normalt er det to avfallshåndteringskraner over sjakten, hvorav den ene er reserve. Hovedkranen skjøtter hovedoppgavene mens den andre er til service.

Når man velger kraner til søppelhåndtering, må man ta hensyn til forbrenningsovnenes kapasitet, manøvreringssonens planløsning, avfallstypen og tiden fra mottak til bearbeiding av søppelet. For å oppnå høy effektivitet bør søppelet blandes grundig

En avfallskran fra Konecranes er konstruert for å møte utfordringen rett på

For over 10 år siden lanserte Konecranes en integrert wire-/kabeltrommel. Den vertikale strømkabelen til den elektrohydrauliske grabben er tvunnet på wiretrommelen og drives av heismaskineriet. Med denne unike funksjonen blir besparelsen av vedlikeholdskostnader betydelig.

Konecranes' avfallshåndteringskraner har også dype spor og en trykkrull for å forhindre overinnpakking. Vår patenterte løpekatt-/maskinerimontasje distribuerer like laster til alle løpekatthjul.

Vår egne laststyringsteknologi styrer kritiske kranfunksjoner og begrenser strukturbelastningen, øker effektiviteten og forlenger utstyrets levetid. Krengningsvernet begrenser lastkrengningen fra broens og løpekattens bevegelser, reduserer sammenstøt mellom grabben og veggene i sjakten eller trakten og forhindrer utstyrsskade. Krengningsvernet er en sikkerhet for kranføreren som reduserer opplæringens varighet og får kranen til å yte maksimalt.

Andre standardfunksjoner inkluderer forebygging av slakk wire, forebygging av støtbelastning og posisjonsovervåking. Finn ut mer om våre smarte funksjoner.

LAST NED VÅR INFORMASJON

Fem spørsmål du bør stille deg når du velger avfallskran