You are here

Hvorfor velge Konecranes?

Konecranes hjelper store bilprodusenter i hele verden med å opprettholde de krevende produksjonsplanene deres. Fra mange års erfaring med å støtte bransjen, vet vi at bilprodusenter ikke har råd til produksjonsforsinkelser. Bare ett svakt ledd i materialhåndteringskjeden – feil på ett utstyr – kan få alt til å spore av tidsplanen.

Det er grunnen til at bilbransjen stoler på våre erfaringer og den solide påliteligheten til våre bilbransjekraner. Disse kranene er konstruert slik at de håndterer tunge laster og korte sykluser på en sikker og effektiv måte.

Vi har teknologien som hjelper deg med å spare: du kan spare på bygnings- og vedlikeholdskostnader med vår plassparende krandesign og spare energiforbruket med regenerativ bremsing.

Med Konecranes' smarte funksjoner blir arbeidssyklusen betydelig kortere. Funksjoner for svingningskontroll, kroksentrering, posisjonering og beskyttede områder lar operatørene flytte laster sikrere og raskere.

Vår TRUCONNECT fjerntjeneste kan hjelpe deg med å ta beslutninger om vedlikeholdsinvesteringer og produktivitet. Fjernovervåking gir deg oversikt over kranens bruks- og driftsdata.

Stabletrucker og containertrucker kan brukes i prosessen og våre teknologier kan hjelpe deg med å senke driftskostnadene og ha en mindre påvirkning på miljøet.

Når du velger Konecranes, får du tilgang til en unik kombinasjon av internasjonal erfaring og kompetanse og lokal kunnskap som sikrer deg gode løsninger og økt produktivitet. Vi har en unik forståelse for hvordan løfting kan oppfylle prosesskravene og vil levere det rette løfteutstyret og tjenestene som passer dine behov.