You are here

Møte problemet med eldre utstyr

Renault Car Corporation, Douai og Sandouville, Frankrike

I fasilitetene i Douai og Sandouville produserer Renault pressede deler for karrosseriene på kjøretøyene de monterer. I disse to fabrikkene losser en kran spoler av stål fra lastebiler eller vogner, og plukker deretter opp spolene igjen for å forsyne dem til stansepressene. Kranene på begge anleggene begynte å bli gamle, og de trengte en god del korrigerende vedlikehold.

Tilføying av SMARTON®-kraner

Til Douai-anlegget leverte Konecranes en SMARTON 34 T, M8 klassifiseringskran med en funksjon for forhindring av slakk wire og et førerhus for å minimere farer for personalet.

På grunn av layouten i Sandouville-anlegget ønsket Renault å forhindre at kranen passerer over bestemte områder for personalets sikkerhet og for å forhindre skader på maskinene. For å forbedre resultatene i verkstedet, ønsket prosjektlederen en posisjoneringsfunksjon for å forsyne maskinene raskere.

Vi installerte en SMARTON 34 T M8 kran med funksjonen beskyttede områder på Sandouville-anlegget. Denne bruker telemetrilasere for å begrense kranbevegelsen til tilordnede tredimensjonelle plasser, og hjelper til med å forhindre sikkerhetsrisikoer for personalet og skader på fotbroen med kontortilgang.

Operatørene i Sandouville gjør full bruk av målposisjoneringsfunksjonen for å posisjonere spolene over maskinene og automatisk returnere til lastebilene for å plukke opp flere spoler.

Moderne tilpasningsevne

Renaults nye SMARTON-kraner er velegnet for spolehåndtering i Douai og Sandouville. Og SMARTON blir konfigurert individuelt slik at det vil være enkelt å legge til nye smarte funksjoner ved behov