You are here

Banebrytende SFP-kraner

Banebrytende SFP-kraner

Konecranes Supersafe™ enkle sviktsikre kraner har et enestående sikkerhetsnivå for den mest kritiske kjernefysiske operasjonen, som håndtering av kjernefysisk avfall.

Disse meget spesialiserte kranene er designet for å forhindre at lasten faller under forekomst av en enkel svikt av løftesystemet, og har bransjens høyeste nivå på driftssikkerheten.

Vår nyeste, tredje generasjon enkel sviktsikker design er grunnlagt på solide erfaringer oppnådd over flere tiår med maskindesign, feltinstallasjoner og servicestøtte. Den oppfyller strenge forskriftsstandarder innen kjernekraft, som ASME NOG-1 og NUREG-0554.

Mange av patentene og designene involvert i vårt enkle sviktsikre løfteutstyr har blitt grunnlaget for enkle sviktsikre design for fremtiden. Artikkelen "Single Failure Proof Hoisting System for use on reactor and Spent Fuel cask cranes in Nuclear Power Plants (CS-71)", utgitt i 1978, inneholdt konsepter som hjalp til med å informere om forskriftsmessige standarder – som de som støttes av ASME NOG-1. 

Vi tar ekstraordinære tiltak for å forstå hvordan utstyret vårt vil prestere over lange tidsperioder for å gi kundene det beste mulige SFP-utstyret. SFP-konstruksjonen har blitt testet under krevende og strenge industrielle driftsforhold som simulerer mer enn 40 år med normal atomkraftdrift.