You are here

Dyktig og kvalifisert

Konecranes har levert og utført service på løfteutstyr til atomindustrien i mer enn 50 år. Nå bruker mer enn 60 prosent av atomanleggene i verden våre produkter

Et rykte for å legge vekt på sikkerhet

Konecranes var involvert i den opprinnelige utviklingen av SFP-kraner for atomindustrien. Kraner som fortsatt brukes ved kritiske løft av laster i dag. I løpet av tiden vi har levert til atomindustrien, har vi opprettholdt utmerkelsen med å aldri ha opplevd en rapporterbar kjernedefekt eller problem med manglende samsvar i henhold til Del 21. Vår ekspertise og bekymring for kjernefysisk sikkerhet er anerkjent i bransjen: vi er med i flere rådgivende grupper innen atomindustrien, inkludert ASME NOG-1.

Kvalitetskontroll

Konecranes opprettholder et aktivt kvalitetskontrollprogram for atomindustrien. Dette har blitt revidert og godkjent i samsvar med nesten alle relevante forskriftsmessige standarder i hele verden. Vårt kvalitetskontrollprogram for atomindustrien følger strenge krav til kvalitet, testing og dokumentasjon. Disse kan tilpasses for å oppfylle lokale standarder.

Intern konstruksjon og analyse

Vi er en av få leverandører i materialhåndteringsbransjen som har mulighet til å fullføre konstruksjonsanalyser internt med vårt eget konstruksjonspersonale. Våre medarbeidere inkluderer over 100 ingeniører i fagområder som gjelder håndtering av industrielle kjernefysiske materialer: seismisk analyse, sikkerhetsanalyse og forskriftsmessig samsvar.