You are here

Kranservice til atomindustrien

Konecranes er unikt kvalifisert som leverandør av tjenester og deler til atomindustrien. En distinkt fordel vi tilbyr kundene våre er muligheten til å tilby service i hele verden.

Med 600 steder i hele verden, kan vi tilby en respons som er rask og effektiv. Uansett om du trenger støtte ved brudd, rutinemessig vedlikehold, konstruksjonsstøtte eller noe annet, har vi personer du kan stole på.

Samsvar er en rutinesak for våre eksperter

Muligheten til å fullføre moderniseringer [link to nuclear modernizations page] og levere deler til atomindustrien krever samsvar med strenge forskriftsmessige krav og kvalitetskrav. Vi har kapasitet til å levere deler og service i samsvar med disse standardene med vårt reviderte og godkjente kvalitetskontrollprogram for atomindustrien. Som et globalt selskap kan Konecranes hjelpe deg med å opprettholde samsvar med lokale krav, i kombinasjon med industrieksperter og lokalisert ekspertise.

Godt opplærte fagpersoner

Konecranes' serviceteknikere er godt opplærte til å arbeide i atomkraftverk. Disse teknikerne er de mest talentfulle og erfarne, og har den ekspertisen og attestene som er påkrevd for arbeid i atomkraftverk. Konecranes' teknikere har opplæring i alle aspekter av å vedlikeholde og utføre service på løfteutstyr for atomindustrien. I tillegg til de tekniske kunnskapene som hver Konecranes-tekniker har, har de også opplæring i å overholde anleggets sikkerhetskrav.

Deler for alle merker og modeller

Våre deler støttes av ISO 9001-sertifisert produksjon som benytter KTA-1401- og ISO 9001-kvalitetskontrollprogrammer, en erfaren ingeniørgruppe innen atomkraft, lager- og distribusjonsfasiliteter, i tillegg til kritisk masse for kjøpekraft.