You are here

Nytt utstyr i et etablert miljø

Constellation Energy, New York, USA

Constellation Energy måtte oppgradere kapasiteten til å håndtere brukt kjernebrensel oppbevart i tørre beholdere. Den eksisterende bygningen var ikke designet til å støtte lasten av den nye kranen, så de trengte en løsning.

Konecranes' tekniske team tilordnet dette prosjektet arbeidet tett med kunden og regulatorisk personell for å vurdere forskjellige potensielle design og for å håndtere tekniske utfordringer på høyt nivå forbundet med dette prosjektet. Teamet leverte også detaljerte rapporter for å verifisere og validere at alle prosjektkravene kunne oppnås.

Som et resultat av denne detaljerte analysen utviklet Konecranes en spesialisert design for den nye kranen som ikke pålegger ytterligere last på den eksisterende bygningen.

Det nye systemet brukte et rullebro teleskopbomsystem som overførte stresset fra kranlasten til en plassering utenfor bygningen.

Innovasjon innen design og effektivitet

Det innovative rullebro teleskopbomsystemet tillot kranen å foreta de kritiske 125 tonn løftene som var påkrevd inne i bygningen, uten behov for omfattende og dyre strukturelle analyser og bygningsmodifikasjoner.

125 tonns enkel sviktsikker kran levert av Konecranes er muligens den mest teknologisk innovative kranen av sitt slag som noen gang er bygd for atombransjen. Dette unike systemet blir nå brukt av klienten for å håndtere atombeholdere sikkert, effektivt og pålitelig.