You are here

Ekspertise fra skipsverftsløfting

Våre kraner fungerer pålitelig i værforhold som er vanlige på skipsverft. Vi har levert kraner til Arktis i nord, hvor de har
ekstremt lave temperaturer. Vi har også sendt kraner til ørkenmiljøer, hvor de takler støvstormer og ekstrem varme. Og alt i mellom.

De fungerer godt i alle typer klimaer og de leveres i alle fasonger og størrelser. Konecranes' løfteutstyr til skipsverft varierer fra små kjettingtaljer som kan løfte noen få kilo, opp til den enorme Goliath portalkranen, som vi har levert med en løftekapasitet på 2000 tonn kombinert med 210 meter skinnelengde i en enkelt kran.

Sikkerhet og ytelse er kvantitative målinger som du kan stole på fra våre beviste erfaringer. Men for å overstige dine forventninger, må vi også være veldig oppmerksomme på flere andre faktorer som er veldig viktige:

Innovasjon for skipsverft: Våre interne forsknings- og utviklingsavdelinger jobber tett med skipsverft og videreutvikler konstant produktene våre med nye teknologi- og designinnovasjoner i en prosess med kontinuerlig forbedring.

Stivhet: De strengeste toleranser innen strukturell fleksibilitet gir nøyaktig lasthåndtering. Vekt-

optimalisering: Vekten på kranen er et viktig element i konstruksjonen av infrastrukturen som er nødvendig for installasjon av kranen. Vår konstruksjon har intelligent bruk av lette og stive strukturer på et nivå som ingen andre selskaper i bransjen kan matche.

Miljøhensyn: Mange produkter fra Konecranes har et tilbakemeldingssystem for bremsekraft som standard for å redusere energikostnadene og bidra til å bevare miljøet.

Enkelt vedlikehold: Vårt generelle prinsipp er at alle komponenter som krever vedlikehold, skal være tilgjengelige og at alle komponenter som kan gå i stykker i løpet av kranens levetid, skal være enkle å skifte.

Intern teknologi: Vi konstruerer og produserer nøkkelkomponentene i kranene våre internt. Dette betyr at vi kan oppnå en høy grad av komponentstandardisering på tvers av forskjellig løfteutstyr. Dette gjør levering av deler enklere og vedlikeholdet mer kostnadseffektivt.

Operatørens erfaring: Suksessfulle Formel 1-team har en god bil, en dyktig sjåfør og et bra pit-team – når alle delene fungerer feilfritt sammen, vinner man løpet. Men det er sjåføren som står på podiet. Vi tenker på kranoperatørene på samme måte. Takket være nesten ubegrensede tuningsalternativer, komfortabelt førerhusutstyr, god sikt og fulljusterbare seter, blir operatøren tatt godt vare på.