You are here

Styrken av erfaringer

Konecranes har ekspertisen og teknologien til å hjelpe deg med å utføre tøft, farlig løftearbeid som er nødvendig i stålindustrien. Vi begynte å produsere traverskraner på 1930-tallet og har siden anskaffet selskaper med erfaring helt fra 1884. Konecranes tekniske team og serviceteam er eksperter på alle trinn av stålproduksjonen, og streber kontinuerlig etter å hjelpe deg med å produsere mer stål. 

Løfter gjennom enhver prosess i verket

Vi arbeider med deg for å tilby deg utstyr som løfter tunge og farlige gjenstander gjennom driften, fra å flytte jernmalm og resirkulert stål til å helle varmt metall og forme produkter i valseverket.

Intern analyse og konstruksjon

Vi er stolte over vår tekniske forbindelse med stålindustrien. Mange av ingeniørene våre har arbeidet innen stålproduksjon, så vi er godt utstyrt til å designe utstyr som er egnet for miljøer hvor det produseres stål. Vi outsourcer ikke kjernekunnskapene våre. Vi utøver disse ferdighetene internt, i utvikling av og service på tøft og pålitelig løfteutstyr.

Bruke den nyeste teknologien

Vi forstår hvor kritisk løfteteknologi er gjennom hele stålproduksjonsprosessen. Våre kontinuerlige investeringer i forskning og utvikling driver innovasjon. Våre smarte funksjoner, som svingningskontroll, målposisjonering og beskyttede ormåder, hjelper til med å redusere operatørfeil. Vår energisparende teknologi bruker regenerativ nettverksbremsing til å redusere strømkostnadene og påvirkningen på miljøet.

Holde kranen i gang

Vi tilbyr komplette vedlikeholdstjenester og kompetente undersøkelser for å hjelpe deg med å holde utstyret i gang. Vi kan også tilby opplæringsalternativer for å hjelpe dine operatører med å oppgradere og opprettholde kunnskapene om drift av utstyret. 

Kundenærhet

Rundt hjørnet og rundt hele jorden har vi det største og mest omfattende servicenettverket i bransjen. Vi jobber for å bli den ledende leverandøren av lokalt kranvedlikehold på alle markeder.