You are here

Nye kraner var et smart trekk for papirfabrikken

Oji Paper, Nantong Mill, Kina

Oji Paper Group ble grunnlagt for 130 år siden og er Japans største papirprodusent. De fleste av selskapets papirfabrikker befinner seg i Japan, på mer enn 20 steder. Etter å ha jobbet med Konecranes i tidligere prosjekter, valgte Oji igjen å samarbeide med Konecranes om å planlegge installasjon av løfteutstyr i Ojis nye fasiliteter i Nantong.

"Konecranes' prosessautomasjon er veldig avansert", sa Muraji Nishi, Construction Team General Manager. "Vi kunne til og med designe sikkerhetsområder i fabrikken på forhånd. Vi var også imponert over kranenes sikkerhetsfunksjoner. Ting som målposisjonering og forskjellige sikkerhetsfunksjoner gjorde at vi valgte Konecranes som vår partner."

Arbeid smartere med smarte funksjoner

Bruksområdedesignen inkluderte fire kraner for håndtering av ruller i platekuttingsområdet og fem prosesskraner for papirmaskinen. Disse prosesskranene ble utstyrt med en variasjon av smarte funksjoner – svingningskontroll, beskyttede områder og endeposisjonering – for å forbedre arbeidets sikkerhet og produktivitet.

De mest avanserte kranene for alle løfteoppgaver

Konecranes ble valgt til å levere nye kraner og ta fullt ansvar for vedlikehold av alle kranene i Nantong-fabrikken. Nishi sa, "Konecranes' vedlikeholdsprosess er avansert. Systemet beregner alle avstandene og lastene som flyttes av hver kran. Det forteller også hvilken del som trenger service og når. Det er mer nøyaktig enn øyet og også informativt. Vi er veldig fornøyd med det. Konecranes' serviceteknikere svarer raskt, noe som betyr at vi kan kjøre produksjonen uten forstyrrelser. Det er en stor fordel for oss."

Oji Paper ønsket å investere i de mest pålitelige og teknisk avanserte industrikranene på markedet, så Konecranes leverte tre halvautomatiserte prosesskraner, to manuelle prosesskraner og rundt tyve mindre industrikraner til Nantong-fabrikken.