You are here

Bytte av elektrisk kjettingtalje

CLX-kjettingtalje

En holdbar talje som endrer seg etter dine behov

Ettermontering av en Konecranes-talje vil gi mange år med utmerket ytelse. Konecranes' kjettingtaljer er laget for fleksibilitet og holdbarhet i industrielle bruksområder.

Du kan bruke de elektriske kjettingtaljene på en arbeidsstasjon, på en traverskran eller med en svingkran. Konecranes' CLX®-kjettingtaljer er utmerkede byttetaljer for alle disse bruksområdene.

Du kan flytte de elektriske kjettingtaljene rundt på verkstedet og bruke dem til forskjellige ting. Kompakt bygging, krokoppheng, skyvetravers, motorisert løpekatt og mange andre alternativer gir deg den fleksibiliteten du trenger.

Konecranes' ettermonteringer av kjettingtaljer gir god tilgang og enkelt vedlikehold

Med CLX er det enkelt å komme til, vedlikeholde og bytte taljemotoren. Den samme enkle tilgjengeligheten gjelder for kjettingdrev, slippklo, grensebrytere, elektriske komponenter og tannhjul. Resultatet er at vedlikeholdstiden og kostnadene for taljen går ned, samtidig som produktiviteten økes på grunn av mindre nedetid.

Ettermontering av en talje kan gi bedre sikkerhet på arbeidsplassen

Øvre og nedre standardgrensebrytere på Konecranes-taljer er slitesterke. De er beskyttet mot påvirkning fra miljøet rundt og gir bedre sikkerhet og ytelse for taljen og brukeren.

Bremsen er en viktig del av kjettingtaljen og sikkerheten til løfteutstyret. Vår selvjusterende brems er utformet slik at den varer i hele levetiden til taljen.

Konecranes' patenterte kjettingdrev fører til mindre belastning på kjettingen, noe som kan forbedre sikkerheten på arbeidsplassen samtidig som den nye taljens levetid forlenges. Bremsen og slippkloen er funksjoner som reduserer muligheten for at lasten faller ned hvis det skulle oppstå en klofeil.

Kontakt oss for mer informasjon.