You are here

Bytting av wiretaljen

Ettermontering av wiretalje

Har taljen nådd slutten av sin levetid? Taljen varer ikke evig, uansett hvor godt vedlikeholdt den er.

Konecranes' CXT-talje kan ettermonteres på de fleste kraner. Vi har laget våre ettermonterbare taljer slik at de skal være enkle å installere og skape minimal forstyrrelse i produksjonen.

CXT-TALJER – ENKLERE HÅNDTERING AV LAST OG ENKLERE VEDLIKEHOLD

CXT-taljen har mange funksjoner som gjør det enklere å håndtere lasten og vedlikeholde utstyret. Med ASR (Adaptive Speed Range = tilpassbart hastighetsområde) varierer motorhastigheten etter lasten. Dette gjør det enklere å oppnå optimal hastighet og større sikkerhet ved håndtering av tyngre last. Den servicevennlige wireføringen gir bedre tilgang til de øvre wireskivene og overlastbeskytteren, slik at det er raskt og enkelt å bytte wire, justere wirelengder og bytte skiver.

BREMSER SOM KREVER LITE VEDLIKEHOLD LAGET FOR LANGVARIG BRUK

Taljemotorbremsene er forseglet og støvtette. CXT-bremser er laget for lite vedlikehold og problemfri bruk, og de er utformet slik at de krever lite justering og tåler mange løft.

MOTORUTFORMING FOR RASKT VEDLIKEHOLD

Motorens plassering på innsiden av trommelen beskytter den mot forurensning, samtidig som nedkjølingsevnen øker. Utformingen gjør motoren og bremsen lettere tilgjengelig for vedlikehold.