You are here

Reparasjon av talje og kran

Reparasjoner av traverskraner etter en plan eller når det oppstår en nødsituasjon

Konecranes vedlikeholder flere kraner over hele verden enn noe annet firma og har over 3 500 kvalifiserte teknikere. Konecranes jobber for å få utstyret raskt i gang igjen, uansett om reparasjonene er nødsituasjoner, planlagte reparasjoner eller oppgraderinger.

Vi vet at det går ut over produksjonen når utstyr ikke kan brukes. Teknikerne vil tilpasse reparasjonsarbeidet etter driftsplanen og tidsbegrensningene på arbeidsstedet ditt.

Konecranes tilbyr tjenester for korrigerende vedlikehold som omfatter planlagte reparasjoner, forhåndgodkjente reparasjoner og ikke-planlagte reparasjoner.

PLANLAGTE OG FORHÅNDSGODKJENTE REPARASJONER AV TRAVERSKRANER

Planlagte reparasjoner planlegges i henhold til inspeksjons- og vedlikeholdsrapporter. Så langt det er mulig, tilpasses reparasjoner etter produksjonsplanene dine. Teknikerne våre har utstyr som gjør at de kan utføre en rekke planlagte reparasjoner, blant annet reparasjon, justering og bytte av hvilke som helst komponenter eller utstyrsdeler.

Forhåndsgodkjente reparasjoner innebærer en rammegodkjenning til å gjennomføre korrigerende vedlikehold, opp til et bestemt beløp, slik at små reparasjoner eller justeringer kan organiseres og gjennomføres raskt og effektivt. De gjennomføres vanligvis under besøk knyttet til inspeksjoner eller forebyggende vedlikehold.

Vi kan også reagere raskt på plutselige reparasjonsbehov eller nødsituasjoner.

Finn din nærmeste Konecranes-serviceavdeling