You are here

Hvorfor modernisere kranen?

FORLENG LEVETIDEN TIL TRAVERSKRANEN

En aldrende kran kan få et nytt liv. Du vil kanskje øke hastigheten og løftekapasiteten, forbedre ergonomien og operatørkomforten, innføre nye sikkerhetsfunksjoner og plasseringsmuligheter eller ganske enkelt bytte ut foreldede komponenter som er dyre i drift, med nyere teknologi. Uansett hva du trenger, kan modernisering være et godt valg for å bevare og forlenge den opprinnelige investeringen.

BYGG OM PRODUKTIVITETEN

En beslutning om å modernisere er ofte basert på behovet for å oppnå bedre ytelse og produktivitet, og noen ganger skal det støtte en helt ny prosess. Med riktig modernisering vil du få et fullstendig integrert system som er skreddersydd for driftsbehovene.

START MED EN UNDERSØKELSE AV KRANPÅLITELIGHET

En undersøkelse av kranpålitelighet fra Konecranes gir en detaljert analyse av kranen i forhold til bruksområdet. Vi vurderer også kranens strukturelle tilstand og tilstanden til mekaniske og elektriske komponenter. I tillegg undersøker vi kravene til last og belastning samt vedlikeholdsregistre. Når vi har analysert alle disse faktorene mot ytelsesbehovene, identifiserer vi den best egnede systemoppgraderingen og den tilhørende moderniseringsplanen.

FÅ FORDELEN AV EN NY KRAN TIL LAVERE KOSTNADER

Hvis behovene for kranmodernisering går utover enkle oppgraderinger for å forbedre sikkerhet, pålitelighet og ytelse, kan vi bygge om den gamle kranen slik at den dekker kravene i dagens høyteknologistandarder. Dette koster vanligvis langt mindre enn å kjøpe en ny kran.

SKAP EN TRYGGERE ARBEIDSPLASS

Teknologi som forbedrer sikkerheten, utvikler seg raskere enn noen gang. Sikkerhetsforskriftene kan ha endret seg siden traverskranen ble bygget. En modernisering vil hjelpe deg å overholde gjeldende sikkerhetsforskrifter og kan redusere risikoen for nedetid, personskader eller skader på anlegg, materialer eller produkter.

STOL PÅ MODERNISERINGSLEDEREN

Konecranes er en ledende leverandør av moderniseringer av traverskraner med over 100 års erfaring. Våre eksperter er dyktige og har erfaring fra både store og små moderniseringer. Vi har kapasiteten, ekspertisen, teknologien og ressursene til å modernisere traverskraner av alle typer og modeller.