You are here

Modernisering av styreenheter

Du vil kanskje øke hastigheten og løftekapasiteten, forbedre ergonomien og komforten for operatørene eller innføre nye sikkerhetsfunksjoner og plasseringsmuligheter. Velg mellom en rekke oppgraderinger for strømforsyning og styreenheter.

MOTORER

DC- og AC-motorer med lang levetid er utformet og bygget for tøffe miljøer og hard belastning. Vi tilbyr mange alternativer, inkludert AC-kortsluttmotorer, eksterne viftemotorer og DC-møllemotorer.

OPPGRADERING AV STYRINGSSYSTEMER

Hvis traverskranen bruker et eldre styringssystem, kan du oppgradere til moderne teknologi og mer avanserte systemer for ergonomi og laststyring.

ERGONOMISK OPERATØRHYTTE OG LENESTOL

Konecranes' prisbelønnede operatørhytter gir et lukket og isolert arbeidsområde med klimaanlegg og maksimal sikt. En lekker konsollstol gir operatøren best mulig komfort.

BRODREV

Drev kan oppgraderes med fotmonterte girbokser med høy kapasitet. Akselmonterte motorreduktorer kan også brukes.

STRØMFORSYNING: FLATKABLER ELLER ENERGIKJEDE

Flatkabelsystemer øker sikkerheten ved å erstatte åpne ledere og kollektorer som er utsatt for slitasje. Energikjede er et alternativ som beskytter strøm- og styringskablene mot mekanisk slitasje og reduserer risikoen for utvendige skader.

RADIOSTYRING

Med gulvdrevne styreenheter får operatøren god oversikt over lasten på kroken og kan om nødvendig hjelpe til manuelt. Disse styringsenhetene kan utstyres med lastdata i sanntid.

ØVRE GRENSEBRYTERE

Gi beskyttelse med en øvre grense, noe som hindrer at den nederste blokken skader trommelen og kabelen.

SPAR ENERGI. TILFØR KRAFT.

Med regenerativ bremsing blir kraften sendt tilbake til kraftnettet i alle bevegelser nedover eller ved retardasjon, i stedet for å bli avgitt av resistorer. Når mer energi returneres til nettet, kreves det mindre produksjon av energi og dermed lavere kostnader.

SMARTE FUNKSJONER

Konecranes' kraner er tilgjengelige med programvarebaserte smarte funksjoner som forbedrer sikkerheten og produktiviteten. Tilgjengelige smarte funksjoner er blant annet slingringskontroll, forebygging av støtbelastning, forebygging av slakk wire, løftesynkronisering, rykkvis kjøring, mikrohastighet, utvidet hastighetsområde, målplassering, sluttplassering, driftsgrenser og beskyttede områder. Du kan oppgradere kranen med flere smarte funksjoner hvis behovet endrer seg.

AUTOMATISERINGSTEKNOLOGI

Automatiske funksjoner forbedrer effektiviteten og presisjonen, samtidig som kranoperatørene kan vie større oppmerksomhet til arbeidsmiljøet rundt seg. Dette gir tryggere og mer produktiv drift. Konecranes har konstruert bruksspesifikke, fullstendig automatiserte kraner, blant annet kokskraner som er utstyrt med kjørbare beholdere som leverer koks til jernbanevogner, samt automatiserte kraner for papirlagring som gir betydelig større lagringskapasitet og mer ledig plass.

FJERNOVERVÅKNING

TRUCONNECT® Fjernovervåking gir deg bruksdata som gjør at du kan få mest mulig ut av vedlikeholdsaktivitetene. Du får også oversikt over samsvar knyttet til vedlikehold og bruksområder. Dataene gir deg tryggheten du trenger for å planlegge tiltak og fatte informerte beslutninger om investeringer i vedlikehold og om produktivitet. Legg til SIKKERHETSVARSLING, slik at kranen kan sende deg en e-postmelding eller tekstmelding etter et forsøk på overbelastning eller andre angitte sikkerhetsrelaterte hendelser.