Sikkerheten først

Vi vil at våre medarbeidere og kunder skal komme trygt hjem hver kveld. Konecranes mener at ingen jobb er så viktig og ingen service haster så mye at vi ikke kan ta oss tid til å utføre arbeidet på en sikker og korrekt måte.

Øk produktiviteten

Nedetid koster penger, men vi vil sørge for at du får mest ut av oppetiden din. Foruten sikkerheten er vårt primære fokus å forbedre produktiviteten din.

Konecranes-service

Vi tilbyr spesialtilpassede vedlikeholdstjenester og reservedeler for industrikraner, taljer, og havneutstyr av alle typer og modeller, fra enkelte utstyrsdeler til komplette driftsområder. Målet vårt er å forbedre sikkerheten og produktiviteten i kundenes drift.

Hvorfor velge Konecranes?

600 steder på verdensbasis

2 millioner årlige servicebesøk

14000 eksterne tilkoblinger

740 000 utstyrsenheter under vedlikeholdsavtale

 

konecranes_service.jpg

Konecranes' serviceprogrammer

Konecranes kan skreddersy et serviceprogram for forretningsdriften din, fra den første kontakten til vår profesjonelle vurdering av utstyrets tilstand, forebyggende vedlikehold og konsultasjonstjenester som fører til riktig behandling. Dette gjør vi med programmene CONTACT og CARE. Dersom du ønsker å inngå avtale om et sett med vedlikeholdsoppgaver eller ønsker å inngå avtale om fullstendig vedlikehold og materialhåndtering, har Konecranes erfaringen og ressursene som bidrar til at du når forretningsmålene. Dette gjør vi med programmene COMMITMENT og COMPLETE.

CONTACT BEHOVSSTYRT SERVICE

Vi kan svare raskt når du kontakter oss om deler, driftsstans og andre kortsiktige behov.

INSPEKSJONSPROGRAMMET CONDITION

Hvis du ikke er klar til å sette ut forebyggende vedlikehold, kan inspeksjonsprogrammet CONDITION hjelpe deg med å overholde lokale lovfestede inspeksjonskrav og støtte vedlikeholdet internt.

CARE-PROGRAMMET FOR FOREBYGGENDE VEDLIKEHOLD

Grunnlaget for riktig behandling i hele levetiden er inspeksjoner og forebyggende vedlikehold. Vi skreddersyr CARE-programmet for forebyggende vedlikehold til virksomheten din og tar hensyn til kranbruk, driftsmiljøet, belastningsklassifiseringen, fabrikantens anbefalinger og lokale forskrifter.

VEDLIKEHOLDSPROGRAMMET COMMITMENT

Hvis du ønsker fordelene med omfattende driftsutsetting av vedlikehold, kan vedlikeholdsprogrammet COMMITMENT skreddersys til dine krav.

VEDLIKEHOLDS- OG DRIFTSPROGRAMMET COMPLETE

Hvis du er interessert i å sette ut hele materialhåndteringsprosessen, inkludert drift og vedlikehold, kan vedlikeholds- og driftsprogrammet COMPLETE være svaret.