Sikkerheten først

Vi vil at våre medarbeidere og kunder skal komme trygt hjem hver kveld. Konecranes mener at ingen jobb er så viktig og ingen service haster så mye at vi ikke kan ta oss tid til å utføre arbeidet på en sikker og korrekt måte.

Øk produktiviteten

Nedetid koster penger, men vi vil sørge for at du får mest ut av oppetiden din. Foruten sikkerheten er vårt primære fokus å forbedre produktiviteten din.

Konecranes-service

Vi tilbyr spesialtilpassede vedlikeholdstjenester og reservedeler for industrikraner, taljer, og havneutstyr av alle typer og modeller, fra enkelte utstyrsdeler til komplette driftsområder. Målet vårt er å forbedre sikkerheten og produktiviteten i kundenes drift.

Hvorfor velge Konecranes?

600 steder på verdensbasis

2 millioner årlige servicebesøk

14000 eksterne tilkoblinger

740 000 utstyrsenheter under vedlikeholdsavtale

 

konecranes_service.jpg
+ + + + +  Inspections & preventive maintenance  Corrective maintenance & retrofits  Consultation services  Modernizations services  New equipment

Våre prosedyrer for kranvedlikehold

Riktig behandling i hele levetiden gir høyeste levetidsverdi – noe som gir mest mulig produktivitet gjennom oppetid og minst mulig kostnader ved nedetid.

Kranekspertene våre bruker en systematisk metode for risiko og anbefaling i vurderingen og en planleggings- og gjennomgangsprosess med konsultasjoner til å forbedre sikkerheten og produktiviteten kontinuerlig.

Inspeksjoner og forebyggende vedlikehold

identifiserer risikoer og mulige forbedringspunkter, og støtter samsvar med regelverk og standarder.

Korrigerende vedlikehold og ettermonteringer

tar seg av sikkerhets- og produktivitetsproblemer og utnytter muligheter for forbedring.

Konsultasjonstjenester

gir veiledning i i beslutningstaking og avdekker kritiske problemer ved bruk av avansert teknologi og opplærte spesialister når en nærmere gransking av kranen og dens komponenter er nødvendig.

Moderniseringstjenester

forleng utstyrets økonomiske levetid og oppnå økt kapasitet, hastighet, drifts- eller lastkontroll.

Nytt utstyr

for å levere nytt utstyr eller reserveutstyr.

Riktig behandling i hele levetiden

Omfattende og systematiske prosedyrer for vedlikehold som støttes av førsteklasses verktøy og prosesser.

Konecranes' serviceprogrammer

Konecranes kan skreddersy et serviceprogram for forretningsdriften din, fra den første kontakten til vår profesjonelle vurdering av utstyrets tilstand, forebyggende vedlikehold og konsultasjonstjenester som fører til riktig behandling. Dette gjør vi med programmene CONTACT og CARE. Dersom du ønsker å inngå avtale om et sett med vedlikeholdsoppgaver eller ønsker å inngå avtale om fullstendig vedlikehold og materialhåndtering, har Konecranes erfaringen og ressursene som bidrar til at du når forretningsmålene. Dette gjør vi med programmene COMMITMENT og COMPLETE.

CONTACT BEHOVSSTYRT SERVICE

Vi kan svare raskt når du kontakter oss om deler, driftsstans og andre kortsiktige behov.

INSPEKSJONSPROGRAMMET CONDITION

Hvis du ikke er klar til å sette ut forebyggende vedlikehold, kan inspeksjonsprogrammet CONDITION hjelpe deg med å overholde lokale lovfestede inspeksjonskrav og støtte vedlikeholdet internt.

CARE-PROGRAMMET FOR FOREBYGGENDE VEDLIKEHOLD

Grunnlaget for riktig behandling i hele levetiden er inspeksjoner og forebyggende vedlikehold. Vi skreddersyr CARE-programmet for forebyggende vedlikehold til virksomheten din og tar hensyn til kranbruk, driftsmiljøet, belastningsklassifiseringen, fabrikantens anbefalinger og lokale forskrifter.

VEDLIKEHOLDSPROGRAMMET COMMITMENT

Hvis du ønsker fordelene med omfattende driftsutsetting av vedlikehold, kan vedlikeholdsprogrammet COMMITMENT skreddersys til dine krav.

VEDLIKEHOLDS- OG DRIFTSPROGRAMMET COMPLETE

Hvis du er interessert i å sette ut hele materialhåndteringsprosessen, inkludert drift og vedlikehold, kan vedlikeholds- og driftsprogrammet COMPLETE være svaret.