You are here

Gaffeltrucker

 

Konecranes' SMV-gaffeltrucker med løftekapasitet på 10–80 tonn – materialhåndteringsbehov løst på en nyskapende måte

Våre gaffeltrucker er bygget for å få unna jobben så effektivt og økonomisk som mulig. Ofte tilpasser vi derfor hver enkelt stabletruck, slik at den er perfekt for de tunge løftene som venter den. Et avstivet bokschassis og lastavhengig hydraulikksystem utgjør en plattform for et utvalg av tilleggsutstyr som er spesialtilpasset dine behov. Resultatet er en gaffeltruck med førsteklasses ytelse, lønnsomhet og levetid.

For å lette hverdagen for kundene tilbyr vi også en serie av nyskapende løsninger for sektorer så som stål, papir, sagbruk og avfallshåndtering.

Vi utvikler løsninger, du får en mer effektiv materialhåndtering

Vi er i stadig utvikling for å sikre at gaffeltruckene leverer så høy kvalitet, produktivitet og lønnsomhet som mulig. Vi har derfor utviklet løsninger som gjør stabletruckene raskere og mer effektive. Dette er fordeler du vil merke i form av raskere løfte- og senkehastighet, direkte og presis manøvrering og god tjenesteatkomst.

Bedre sikt, ergonomi og kontroll

For å arbeide effektivt og sikkert på lange skift trenger kranføreren et godt arbeidsmiljø. Gaffeltruckene våre har derfor antagelig den beste hytta på markedet med hensyn til sikt, ergonomi og komfort. Hytta er utstyrt med store vinduer som gir best mulig sikt i alle retninger, og alle betjeningsinnretninger er praktisk plassert innenfor kranførerens syns- og rekkevidde.