You are here

Strømlinjeforme lagringshåndteringen

Konecranes' system for automatisk lagring og gjenfinning hjelper deg med å øke produktiviteten med raskere håndteringskapasitet og effektiv lagerstyring.

Automatisk vakuumløfterhåndtering økonomiserer lagerkapasiteten på den tilgjengelige plassen. Programvaren for lageradministrasjonssystem og kranautomasjonen av spesialbygd maskineri danner et integrert håndteringssystem.

De mekaniske rullgriperne kan håndtere innpakkede ruller og flere ruller om gangen, noe som gir høyere produksjon av mindre rullstørrelser.

Lagrings- og gjenfinningssystemet er automatisert og kan utvides slik at fabrikken kan gjøre mer arbeid med samme antall medarbeidere. Programmerbare lagringskriterier holder lagerbeholdningen fersk, ren og kurant.

Det er mindre sannsynlig at ruller blir skadet når de blir håndtert av en vakuumløfter eller mekanisk rullgriper i stedet for en gaffeltruckklemme. Tapt eller dårlig papir er ikke et problem, ettersom lagerstyringsprogramvaren kontinuerlig sporer plasseringen av hver rull.

Konecranes' automatiske lagring kan knyttes til alle større produksjonsutførelsessystemer (MES). Datakommunikasjon og -innhold blir spesialtilpasset slik at de passer inn i anleggssystemer for å sørge for at alle systemer fungerer sammen for å maksimere anleggets produksjon og kvalitet.