You are here

Elektriske kjettingtaljer

 

Opptil 5000 kg varig løftekraft

Konecranes tilbyr to elektriske kjettingtaljer designet for fleksibilitet og holdbarhet ved løfting. SLX elektrisk kjettingtalje kan ta opptil 2500 kg og CLX elektrisk kjettingtalje kan løfte opptil 5000 kg, og gir deg allsidigheten du trenger i industrielle bruksområder og ved krevende arbeidsstasjoner.

Kompakt bygging, krokoppheng og andre funksjoner gjør at taljen lett kan justeres for dine spesifikke arbeidsstasjonsbehov.

Effektivitet og sikkerhet i den samme pakken

Den siste CLX elektriske kjettingtaljen fra Konecranes er enkel å bruke, og kan øke hastigheten på arbeidssykluser, forbedre sikkerheten og forlenge levetiden. Den kan tilpasses og er langvarig, og er ideell for enhver travel arbeidsstasjon.

Velg SLX elektrisk kjettingtalje med trinnløse taljehastigheter for jevn vertikal bevegelse, som holder lasten stødig gjennom de mest krevende arbeidslaster. Den har alle CLX-funksjonene og mer, som elektronisk overlastvern, beskyttelse mot slakk wire og absorpsjon av støtbelastning. Den kombinerer effektivitet og sikkerhet med sin avanserte teknologi.

Løft nesten hvor som helst

Du kan bruke disse elektriske kjettingtaljene på en traverskran, på en arbeidsstasjonskran eller med en svingkran. Allsidigheten gjør Konecranes' elektriske kjettingtaljer til en ideell løsning for mange løftebruksområder.

Les mer om CLX- og SLX-taljene på vår dedikerte nettside på konecranes.com/clx eller kontakt oss for mer informasjon.