You are here

Manuelle produkter

Våre holdbare manuelle produkter, fulle av funksjoner

Konecranes' håndkjettingblokker og manuelle jekkeblokker er utmerket i alle miljøer hvor elektrisitet er upraktisk eller ikke tilgjengelig. De er helt uten elektronikk, og er også en økonomisk løsning hvis det ikke er behov for daglig drift.

Med lasteområde fra 250 kg til 20 000 kg, er våre manuelle produkter der for å dekke dine løftebehov.

Sikre og pålitelige taljer

Vi er velkjente for sikkerheten på utstyret vårt, og våre manuelle produkter er intet unntak. Den kompakte utformingen vil si redusert vekt, noe som gjør det enklere og sikrere å håndtere lasten. Dobbel sperrehake med 2 friksjonsskiver gir 4 bremseflater, og bremsen er helt innesluttet for å maksimere beskyttelsen mot smuss.

Sikkerhet og holdbarhet av høy klasse leveres med lastekjetting med galvanisert stållegering i grad 80 med høy korrosjonsbestandighet. I tillegg tillater drivmekanismen av åpen kjedetype enkel inspeksjon og rengjøring.

Manuelle produkter tilpasset dine behov

Med våre manuelle produkter kan du velte enten krokopphengte modeller eller produkter med I-bjelkeløpekatter. Løpekattene er tilgjengelige med manuell drift eller håndgiret kjettingdrift.

Det er enkelt å installere Konecranes-taljer i ditt eksisterende utstyr. Den kompakte størrelsen og lave vekten betyr at du kan bruke kjettingsblokker og jekkeblokker på mange forskjellige steder.

Noen av våre manuelle produkter er også tilgjengelige for farlige miljøer.

Kontakt oss for mer informasjon.