You are here

Svingkraner

For et arbeidsmiljø i endring

Konecranes' svingkraner er lette å tilpasse og passer godt med forskjellige verksteder og bransjer. De er en kostnadseffektiv metode for å håndtere konstruksjonsmaterialer på opptil 2000 kg.

Konecranes tilbyr både svingkraner med overliggende avstiver med innkapslet XM stålprofil og svingkraner med underliggende avstiver med en I-bjelkeprofil. Våre standard veggmonterte svingkraner kan rotere opptil 180º, mens stolpemonterte svingkraner kan bevege seg 270º. Spesialtilpassede alternativer er tilgjengelige, som høyere løftekapasitet eller full 360º rotasjon.

Kan justeres til fasilitetene

Svingkraner er tilgjengelige i hele sortimentet av lastekapasiteter og utliggere. Det er flere forskjellige måter å feste svingkranen til en vegg eller gulvet på, slik at vi kan sørge for at du har en optimal løsning for fasilitetene.

Med et justerbart konsollager, er horisontal bjelkejustering nøyaktig og ekstremt enkelt, og ukontrollerte bjelke- og løpekattbevegelser blir minimert. Funksjoner for å optimalisere brukbarheten er tilgjengelig som alternativer, inkludert justerbar rotasjonsstopp med 10-graders trinn og 3-posisjons lås (-90º, 0º, +90º).

Konecranes' svingkraner er også tilgjengelige for farlige miljøer.

Rask installasjon av svingkran

Konecranes' svingkraner kan bruke store forsterkede stålbaseplater som gjør installasjon og flytting enkelt. Dette reduserer både produksjonens nedetid og kostnaden for å installere eller flytte kranen.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer.

Customer stories

Konecranes leverte og installerte et omfattende utvalg av talje- og kranløftesystemløsninger til Jaguar Land Rovers nye flaggskip Engine Manufacturing Centre.
Jaguar Land Rover – Wolverhampton, England
Content bottom