You are here

EX-lettkransystemer

Løft mer i et farlig miljø

Konecranes' EX-arbeidsstasjonskraner øker produktiviteten når du installerer dem i fasilitetene. Med ATEX og EX-sertifisert elektronikk og en sterk metallstruktur, 2000 kg kapasitet og et optimalisert arbeidsområde under, passer de perfekt i de farligste miljøer.

Maskinerte hjul og kvalitetslagre sikrer jevn kjøring og reduserer støy. Dette sveisefri modulsystemet er tilgjengelig i både stål og aluminium, og gjør kranene sikrere og enklere å installere, vedlikeholde og modifisere.

Slik velger du riktig metall

Hvis du trenger styrke og holdbarhet, er EXXM-systemet med stålprofil det rette valget. Lange opphengsavstander reduserer størrelsen på kranstrukturen og gjør det meste ut av den tilgjengelige plassen. Beskyttelse mot støv og smuss senker vedlikeholdskostnadene og øker kranens levetid.

Hvis du trenger en lettere kran med kortere kjørebane, er EXXA-systemet med aluminiumsprofil et bra alternativ. En høy strukturell stivhet minimerer dødvekt. Anodisert aluminium er ideell for rene miljøer og beskytter kranen mot korrosjon.

EXXA- og EXXM-kraner kan brukes sammen med annet EX-sertifisert løfteutstyr, som EX-taljer.

Det rette metallet gir deg den rette løsningen.

Kan tilpasses in-line-prosessen

Enkel tilpasning betyr at du kan bruke EXXM eller EXXA hvor som helst et farlig miljø kan oppstå i produksjonslinjen.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan våre EX-arbeidsstasjonskraner passer dine løftebehov.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.