You are here

EX manuelle taljer og løpekatter

Ingen elektrisitet, ingen bekymringer

Konecranes EKM2 manuell kjettingtalje og EKPT manuelle løpekatter trenger ikke elektrisk kraft. Det betyr at du kan løfte på steder hvor elektrisitet ikke er tilgjengelig eller vanskelig å koble seg til. De er en kostnadseffektiv løsning når du ikke trenger dem til løft hver dag.

Sikkerhet er alltid viktig for Konecranes. Mekanikken i EKM2 og EKPT har blitt designet for å redusere risikoen for gnister under normale driftsforhold, noe som har gitt dem et ATEX-sertifikat. Ingen elektronikk betyr at det ikke er risiko for kortslutning i et farlig miljø.

En robust talje er en bedre talje

Både korrosjonsbestandig lastkjetting, håndkjetting i rustfritt stål, bronsjebelegg og pulverbelegg beskytter metalloverflater mot slitasje og korrosjon. ISO-kroker med sikkerhetslås, overlastvern og endestopper i gummi letter lasthåndtering. Den er sikker, enkel å bruke, holdbar og trenger lite vedlikehold, og har full ATEX-sertifisering.

Du kan få EKM2 i versjon med krokoppheng, kjedekjøring av løpekatt eller skyvekjøring av løpekatt. Rikelig med alternativer gjør den fleksibel for dine løftekrav. Kombiner EKM2-taljen med EKPT-løpekatten for optimal manuell talje, og løft fra 500 kg til 20 metriske tonn.

En økonomisk og pålitelig talje ved behov

Noen ganger trenger du en spesialtalje midlertidig, under hektiske arbeidsperioder. EKM2 og EKPT er bygd for å vare, og er gode investeringer. På lang sikt er de rimeligere enn å leie, og det er ingen leveringstid: de er alltid for hånden når du trenger dem.

Kontakt Konecranes i dag for å snakke om hvordan vår EKM2 manuell kjettingtalje og EKPT manuell løpekatt passer dine løftebehov.