You are here

EX svingkraner

Allsidig svingkran

Standard Konecranes EX svingkran kan løfte opptil to tonn. En spesialtilpasset modell kan løfte enda mer. En EX svingkran kan brukes i en lang rekke bruksområder – i et mekanisk verksted, på samlebåndet i en stor fabrikk, ved viktige vedlikeholdspunkter i industriprosessen – nesten overalt du trenger å foreta løft i farlige miljøer.

En ATEX-sertifisert EX svingkran er en perfekt sterk ramme for alle taljer som vi produserer spesielt for farlige miljøer. Legg til en EXCXT elektrisk tautalje, en EXN elektrisk kjettingtalje eller en EKM2 manuell talje for dine spesifikke løftebehov. Hvis behovene endrer seg, skifter du bare taljen.

Kransikkerhet på alle trinn

Enkel og rask installasjon betyr at kranen raskt er oppe og i drift. På grunn av det justerbare konsollageret, er horisontale bjelkejusteringer enkle og nøyaktige og krever ikke demontering. Nedetiden blir minimert.

Sikkerhet er øverst på timeplanen med en hovedfrakoblingsbryter som standardfunksjon. Det finnes også en ekstra nødstoppbryter på alle styretablåer. Lav dødvekt reduserer strukturelt stress, og den presise bjelkeinnretningen forbedrer kontrollen over løpekatten og svingkranen.

Kanskje denne kranen for farlige miljøer høres ut som det du trenger, men du tror ikke du har nok plass. Alternativet med lav frihøyde gjør det meste ut av begrenset plass. Du kan virkelig sette dem nesten hvor som helst!

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan våre EX svingkraner passer dine løftebehov.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.