You are here

EXCXT elektriske kraner med tautalje

Sterk og sikker elektrisk talje

Vi mener at Konecranes' EXCXT elektriske wiretaljekran setter en ny standard for enkelhet og sikkerhet innen industrielt løfteutstyr. Du kan stole på den sterke stålrammen og EXCXT-taljen til å støtte sikre løft på opptil 80 tonn i farlige miljøer.

EX-sertifisering for gass og støv viser Konecranes' forpliktelse til sikkerhet. Flammesikre barrierer skjermer motoren og elektriske komponenter. Beskyttet utstyr betyr sikrere laster og personale.

Mer produktivitet med mindre nedetid.

Ettersom EXCXT-kranen er så enkel å bruke, kan du bruke den til å øke produktiviteten. Et ergonomisk brukergrensesnitt lar brukeren fokusere på løfting, og valgfri inverter-kontrollert kjøring gir nøyaktighet og sikkerhet.  Med en stor diameter på wiretrommel, blir taljemålene kompakte og kroktilnærmelsene minimert. Enklere betyr raskere - og sikrere.

Med vedlikeholdspunkter med enkel tilgang og servicevennlig teknologi, skal nedetiden være mindre enn noen gang tidligere. Kranene er designet for å fungere.

En tøff, pålitelig kran hvor du trenger den

Uansett hvilket felt du arbeider innen, enten det er kjemikalier, tre, oljeraffineri eller noe helt annet, passer denne tøffe kranen for alle formål for bransjen. Hvis du trenger en praktisk industriell kran for vedlikeholdsoppgaver i et farlig miljø, er en EXCXT elektrisk kran med tautalje det ideelle valget.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan EXCXT passer dine løftebehov.

 

 

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.