You are here

EXCXT elektriske wiretaljer

En ny måte å gjøre ting enda sikrere på

Konecranes' EXCXT elektrisk talje med wiretau bringer en ny tilnærming til løfting i farlige miljøer. En spesiell versjon av vår populære CXT-talje, som har en unik mekanikk som reduserer antennelsesfarer under standard driftsforhold. EXCXT blir kontinuerlig oppdatert med den nyeste teknologien, og har skapt en ny bransjereferanse som er vanskelig å slå.

Internasjonal EX-sertifisering, nemlig ATEX, CSA US, IECEX og INMETRO for gass og støv er en viktig faktor for å bevise at sikkerhet alltid har høyeste prioritet for oss hos Konecranes. Class F isolasjon, beskyttelse for strømskap og IP66 for motorer er standard. De elektriske komponentene og motoren er designet og bygd etter EX-forskrifter, og er nøye skjermet inne i kabinetter med beskyttelse.

Enkel wiretalje som kan tilpasses

En EXCXT-talje gir deg enkel lasthåndtering med utmerket ytelse designet for å øke produktiviteten. Alle taljesystemer, inkludert løftemotorer, grensebryter og mekanisk overlastsikring, har blitt testet fullstendig for pålitelighet. Et ergonomisk brukergrensesnitt lar brukeren fokusere på løfting, og sikrer enklere og tryggere lasthåndtering. Hvis presisjon på høyt nivå er påkrevd, gir en valgfri inverter ytterligere nøyaktighet og sikkerhet.

Vi vet at ditt løftemiljø er unikt, så vi tilbyr mange valgfrie funksjoner. Du kan for eksempel velge taljehastighet, ha en ekstra brems, inkludere lastdisplay, få et værdeksel, legge til radiokontroller, be om spesielle løpekattredskaper. Dette er ikke hele listen.

Du kan endre de valgfrie funksjonene hvis behovene endrer seg. Vi hjelper deg med å løfte slik du ønsker det.

Et tilskudd med flere formål til teamet

EXCXT-taljen er kjernen av EXCXT-kranen. Få en ny EXCXT-talje til din eksisterende EX-kran, eller få en helt ny EXCXT-kran. Uansett hva du velger, vil du se fordelene ved Konecranes' EXCXT-teknologi.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan vår EXCXT-talje passer dine løftebehov.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.