You are here

EXN-kjettingtaljer

Overlegen talje med utmerket ytelse og sikkerhet

Konecranes' EXN elektrisk kjettingtalje tilbyr det høye nivået på sikkerhet og pålitelighet som er nødvendig i et farlig miljø. Høyytelsesmotorer, pålitelige 48 V kontaktorkontroller og enkelt vedlikehold bidrar til å holde taljene i gang med minimal nedetid.

EX-sertifisering, dvs. ATEX, CSA Canada, IECEX og INMETRO indikerer design for sikkerhet i farlige miljøer. En spesiell mekanisk konfigurasjon minimerer sjansen for gnister under normale driftsforhold. Flammebeskyttelse, EX-innkapslinger og epoksymaling gir fysiske overflater en sterk beskyttelse.

Enkel å betjene med mange alternativer

EXN-taljen er også enkel å bruke. Med et ergonomisk brukergrensesnitt kan operatøren konsentrere seg fullstendig om løftingen. Taljer med dobbel hastighet og 4:1 kjørehastighetsforhold muliggjør nøyaktig lasthåndtering. En slureclutch beskytter mot overbelastning.

Et stort utvalg alternativer betyr at taljen kan spesialtilpasses til dine spesifikke løftebehov. Stasjonære, krokopphengte, manuelle eller motoriserte løpekattmodeller er tilgjengelige. Variabel frihøyde og kompakte dimensjoner gjør det meste ut av den tilgjengelige plassen. Velg de beste alternativene for fasilitetene.

Et nyttig tilskudd til teamet

EXN-taljen er kjernen av EXN-kranen. Få en ny EXN-talje til den eksisterende EX-kranen eller få en helt ny EXN-kran. Uansett vil du oppdage fordelene med Konecranes' EXN-teknologi. Den er i sin egen klasse.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan vår EXN elektrisk kjettingtalje passer dine løftebehov.