You are here

EXN- kraner med kjettingtaljer

Kombinert nytte, pålitelighet og kransikkerhet

Konecranes' EXN elektriske kjettingtaljekran tilbyr et sikkerhetsnivå og en allsidighet som vi er stolte over innen løfting av små laster. Med bruk av en stødig stålstruktur og et fullt sett med komponenter designet spesielt for bruk i kraner i farlige områder, kan du stole på EXN-kranen til å løfte opptil 5 metriske tonn i de farligste miljøer.

Fullstendig EX-sertifisering viser at utstyret vårt er designet for å maksimere kranens sikkerhet i farlige miljøer. En unik mekanisk konfigurasjon reduserer sannsynligheten for gnister og andre antennelsesrisikoer under normale driftsforhold.

Enkel å betjene med kjettingtaljekran

I tillegg til vårt fokus på sikkerhet og pålitelighet, har EXN-kranen også blitt designet for brukervennlighet. Med et ergonomisk brukergrensesnitt kan operatøren konsentrere seg fullstendig om løftingen. Totrinns kontakterkontroller og en elektrisk grensebryter holder lasten under full kontroll hele tiden.

Et stort utvalg alternativer betyr at kranen kan spesialtilpasses til dine spesifikke løftebehov. Enkelbjelke eller dobbelbjelke, forskjellige løpekatter, antikollisjonssystem, bronsjebelagte kroker – det er mange muligheter. Variabel frihøyde og kompakt talje gjør det meste ut av den tilgjengelige plassen. Du kan velge det beste alternativet for dine fasiliteter.

En sikker elektrisk talje og et allsidig stykke utstyr

Hvis du jobber innen energiproduksjon, håndtering av kjemikalier eller lett produksjon, er denne kranen spesielt egnet for deg. Hvis du må utføre vedlikeholdsoppgaver på et sted med risiko for brennbare gasser eller støv i luften, kan EXN-kranen være ditt valg.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan vår EXN elektriske kjettingtalje passer dine løftebehov.