You are here

ATB AirBalancer

Sikre, enkle løft med kompensasjon av lastvekt

Konecranes' ATB AirBalancer har en løftekapasitet på opptil 350 kg og bruker en flytende lasteenhet, som bruker lufttrykk som energikilde. Kompensasjon av lastvekt tillater at laster av forskjellige vekter kan løftes ved samme hastighet, noe som gir forutsigbar opp-/ned-kontroll. Dette gjør ATB AirBalancer til en utmerket løsning for raske plukk-og-plasser-betjeninger.

ATB er også ideell for nøyaktig lastposisjonering, som er nødvendig ved samlebånd. Den er tilgjengelig med en automatisk lastbalanseringsfunksjon, som gjør det mulig å løfte en enhet for hånd i nulltyngdepunktsmodus opptil 70 kg. For operatøren føles en last på ATB AirBalancer nesten vektløs. 

Forbedret produktivitet med kortere syklustider

Konecranes' ATB AirBalancer er utmerket for monteringsprosesser, reparasjoner og industrielle produksjonsoppgaver i mange industrier, inkludert produksjon og bilbransjen. Presisjon oppnås gjennom kontinuerlig tredimensjonal bevegelse og ingen rykkvise bevegelser. Dette gjør AirBalancer spesielt godt egnet for å løfte skjøre gjenstander.

I stedet for elektrisitet, bruker AirBalancer pneumatisk kontrollteknologi, noe som gjør den sikrere å betjene og mer økonomisk å vedlikeholde.

Ergonomisk produktmanipulasjon

Alle ATB AirBalancer er utstyrt med en sikkerhetsbrems som stopper tauet hvis bevegelsen oppover er for rask. Ved ukontrollerte bevegelser, gir denne funksjonen en rask og enkel nullstilling av bremsene.

ATB AirBalancer har blitt designet for å forbedre den naturlige løftebevegelsen til operatøren. Velg en opp-/ned-kontroll, et balanseringssystem eller kombiner de to. Luftbalanseringsutstyr er kompatibelt med en lang rekke andre kransystemer, inkludert Konecranes' XA og XM arbeidsstasjonskraner, i tillegg til våre svingkraner.

Kontakt oss for mer info.

Customer stories

Konecranes leverte og installerte et omfattende utvalg av talje- og kranløftesystemløsninger til Jaguar Land Rovers nye flaggskip Engine Manufacturing Centre.
Jaguar Land Rover – Wolverhampton, England
Content bottom