You are here

Lettkransystemer

Kransystemer for alle behov

Konecranes' XK-A og XK-S-arbeidsstasjonskransystemer er designet for å oppfylle de varierte og krevende kravene fra arbeidsstasjoner og produksjonslinjer som trenger opptil 2000 kg løftekapasitet. De kan være takmonterte eller frittstående, broer med enkel eller dobbel bjelke eller til og med enkelt skinne. XK-A leveres med en lett, holdbar innebygget aluminiumsprofil. XK-S, med sin innebygde stålprofil, er robust og sterk.

Vi tilbyr lange spennvidder for arbeidsstasjonskranene. De vedlagte skinnene når langt, og lar oss tilby full dekning som er nødvendig for produksjons- og monteringslinjer.

Rask installasjon

For operasjoner som krever at arbeiderne foretar presise, repetitive bevegelser, tilbyr våre arbeidsstasjonskransystemer et ergonomisk og kostnadseffektivt alternativ, uten arkitektonisk investeringer som ofte er involvert ved installasjon av en traverskran.

Våre arbeidsstasjonskraner med standard profilstørrelser og påboltede tilkoblinger kan installeres raskt. I noen tilfeller har det tatt mindre enn én dag. Med denne typen hastighet og tilpasning av installasjonen til dine eksisterende produksjonsplaner, har vi som mål å minimere nedetiden for utstyr og produksjon.

Øk produktiviteten samtidig som du sparer penger

Hvis virksomheten avhenger av at arbeidere foretar repetitive bevegelser eller løfter tunge laster, kan et arbeidsstasjonskransystem være en rask og enkel måte å forbedre produktiviteten på.

Arbeidsstasjonskransystemer i både aluminium og stål er tilgjengelige for farlige miljøer.

Kontakt oss for mer informasjon.