You are here

Automatiserte kraner

Gjør livet enklere med automatiserte kraner

Konecranes produserer alle typer traverskraner, fra grunnleggende standardmodeller til unike skreddersydde kraner designet for de mest krevende løftekravene. Våre automatiserte kraner gjør livet enklere. Se for deg at prosessene blir mer strømlinjeformet og at sikkerheten i fasilitetene blir forbedret. Dette er det du får med Konecranes' automatiserte traverskraner.

Gjør mer med automatiserte kraner

Vi produserer to typer automatiserte kraner. I halvautomatiske kraner hjelper forskjellige funksjoner operatøren, men gir mer manuell kontroll. Med en helautomatisk kran foretar operatøren innstillingene, og kranen tar seg automatisk av repetitive eller vanskelige handlinger. Dette er spesielt nyttig i krevende og farlige miljøer.

Automatiserte traverskraner kan redusere lønnskostnader, spore lagerbeholdning, optimalisere lagring, redusere skader, øke produktiviteten og redusere kapitalkostnader forbundet med gaffeltrucksystemer. Noen vanlige bruksområder inkluderer stålspole og papirrullhåndtering, avfall-til-energi, skipsbygging, containerhåndtering, matproduksjon, metallbehandling og generell produksjon.

Den siste løfteteknologien nå

Alle kraner fra Konecranes bruker de nyeste utviklingene innen programvare og konstruksjon for å sikre at de er så avanserte som mulig ved levering. Ettersom teknologien utvikles, er kranene våre designet for å gjøre modernisering enkelt

Uansett hvilke løftebehov du har, har vi en løfteløsning.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan våre automatiserte kraner passer dine løftebehov.

Customer stories

Konecranes' hydrauliske grabblosser er svaret på Ekokems behov. Den er helautomatisk og holder avfallsbehandling og forbrenningsprosessen så effektiv som mulig.
Ekokem, Waste Power Plant – Riihimäki, Finland

Video

TERSA, Sant Adríá, Waste-to-Energy plant, Barcelona, Spain 2013
Quebec City Waste to Energy Facility