You are here

CXT-kraner med wiretalje

Fleksible for dine behov

Konecranes' sortiment med CXT-kraner med wiretalje er ideell på nesten alle industrielle arbeidsplasser hvor du trenger en løftekapasitet på opptil 80 tonn. De er tilgjengelige i nesten enhver form fra grunnleggende standardkraner til høyteknologisk avansert løfting, og tilpasningsevnen er en av de største styrkene.

Effektivitet og intelligens på arbeidsplassen

CXT er kjent for sin effektive bruk av plass under kranen og sine utmerkede kroktilnærminger. I tillegg gjør våre smarte funksjoner, som krengningsvern og målposisjonering, det enkelt å betjene kranen. Ettersom alle viktige mekaniske komponenter er designet spesielt for kranbruk, produsert og montert internt av kraneksperter, er CXT en topp presterende kran.

Sikkerheten blir forbedret gjennom høyytelsesbremser, slitesterke wiretau og fjerndrift. Et adaptivt hastighetsområde betyr at laster beveger seg med en optimal hastighet, og forbedrer kontroll over lasten og forbedrer produktivitet, men fortsatt sparer energi.

Uansett hvilket felt du arbeider innen, er denne robuste og allsidige kranen ideell. CXT er bransjelederen innen innendørskraner med middels kapasitet og er en stor favoritt i hele verden: over 10 000 CXT-taljer blir solgt hvert år, noe som indikerer påliteligheten, effektiviteten og verdien.

Vi produserer også en EXCXT kran for farlige miljøer.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan vårt CXT-sortiment av kraner med wiretalje passer dine løftebehov.