You are here

Kraner med oppbygd heisverk

Høy ytelse for krevende løfting

Konecranes' kraner med åpen vinsj er like ideelle for krevende prosessbruk som de er for montering og vedlikehold.

De er fleksible nok for nesten alle industrielle omgivelser og kombinerer det siste innen avansert design med hardfør elektronikk og en skarp datamaskinintelligens som gir deg total kontroll over materialhåndteringen.

To kraner med åpen vinsj er tilgjengelige fra Konecranes. SMARTON er allerede mye brukt innen industriell produksjon i hele verden. Vår nyeste kran med åpen vinsj er UNITON, som er spesielt produsert for prosessbruksområder.

To kraner med åpen vinsj, mange løftebruksområder

SMARTON er en kraftig kran med åpen vinsj med en løftekapasitet fra 6,3 tonn til 250 tonn med én løpekatt, og opptil 500 tonn med to løpekatter. Kransikkerheten og produktiviteten stiger ved å bruke den mest oppdaterte teknologien i en kran som er så smart at den nesten tenker selv. I dag er den vanlig i produksjons-, strøm-, bil- og papirindustriene. 

UNITON en robust kran og løpekatt som kan spesialtilpasses til dine bestemte løftebehov. Kapasiteten er 6,3 tonn til 160 tonn. Den er et produkt etter kunders forespørsel og Konecranes' utvikling, og kan brukes for mange bruksområder, men er spesielt godt tilpasset stålindustrien.

En smartere kran er en bedre kran

Både SMARTON- og UNITON-kranene leveres med den mest avanserte kranprogramvaren som er tilgjengelig i dag. Totalt er det en lang rekke smarte funksjoner som gir deg mer kontroll over kranen og lasten enn noen gang tidligere. Prosessene vil være raskere og mer effektive, og personene og utstyret vil være sikrere.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan våre SMARTON- og UNITON-kraner med åpen vinsj passer dine løftebehov.