You are here

Konecranes RENTALL

Du trenger ikke alltid å kjøpe en kran

Med Konecranes RENTALL får du en kran uten å behøve en stor engangsinvestering. Etter plassrelaterade kostnader betalar du bare en fast månedskostnad som omfattar kranservice slik at din løfteutrustning alltid er i toppstand. Detta gjør at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet og gir deg flexibilitet i fremtidens prosjekter.


Flexibel produktsjon – faste kostnader 

Vi vet at rett produktsjonsutrustning er en viktig investering som hjelper dere å bygge din virksomhet. Med Konecranes RENTALL blir din kran en fast måndtlig kostnad istedend for en kapitalinvestering. Det er enklere og mer ukomplisert enn ett direkte innkjøp.

Konecranes RENTALL-prosess er enkel. Med hjelp fra våre kranspesialister velger dere helt enkelt bare ut en ønsket kran eller løftutrustning fra vårt produktportfølje. Våre leiekraner har en kapasitet opp til 20 tonn og ved en forandring i produksjonen kan din utrustning oppgraders for å passe deres nye krav.


Fordeler med å leie

  • Ingen stor kapitalinvestering
  • Premiumkran med fast månedskostnad
  • Bekymmeringsfri leie : kranservice inngår
  • Enkel oppgraderingar ved forandret løftebehov


Få en kran med service til en fast pris

Konecranes RENTALL er en helhetsservice som hjelper dere å hantere deres utrystnings- og underholdskostnader. Med en fast månadskostnad får du:

• Forebyggende vedlikehold
• Rutinevedlikehold, reperasjoner og bytte av slitedeler
• Fjernovervåkningstjenesten TRUCONNECT

Med RENTALL betaler dere bare i forskudd for plassrelaterte artiklar, transporter, installasjon, igangkjøring og første inspeksjon. Kortest kontraktstid er 36 måneder.
 

Etter den avtalte leieperioden
Har du tre alternativer:

1. Fortsette leieavtalen
2. Kjøpe utrustningen til en avtalt pris
3. Gi tillbake utrustningen