You are here

Smarte funksjoner for traverskraner

Intelligente løft med smarte funksjoner

De fleste av Konecranes' traverskraner kan lastes med smarte funksjoner, en programvare som gir deg kontroll over materialhåndtering i produksjonsprosessene. Fra det øyeblikket operatørene tar ansvar for kranen, blir arbeidet deres umiddelbart enklere.

En mer effektiv operatør øker produktiviteten ved å spare tid og penger når lastesyklusenes tider går ned. Ettersom kontrollsystemet optimaliserer kranbevegelsen, er kranen og komponentene utsatt for mindre slitasje og kan derfor vare lenger. Sist, men ikke minst blir muligheten for menneskelige feil redusert, slik at sikkerheten forbedres.

Teknologien optimaliserer løfteprosessene

Vårt mål er at Konecranes' smarte funksjoner representerer den mest avanserte kranteknologien på markedet i dag. Du kan bestille krengningsvern for å begrense krengning av last, ulempesforebygging for å stoppe kranen hvis den blir fanget i noe, assistert lastdreining for å redusere trekking til siden, beskyttede områder for å holde arbeidsområdet i kranen sikrere, og rykkvis kjøring for å forbedre den endelige lastposisjoneringen med høyt nøyaktighetsnivå.

Dette er bare noen få eksempler. Totalt er det flere smarte funksjoner som gir deg mer kontroll over løftene enn noen gang. De er for tiden tilgjengelig for kraner med wiretalje og kraner med åpen vinsj.

En av gangen eller i en pakke

Våre smarte funksjoner har blitt designet for å oppfylle dine krav i avanserte løftebehov. Vi kan sette dem på dine nye Konecranes-ordrer, men vi kan også installere dem på ditt eksisterende Konecranes-utstyr. Du kan ha dem individuelt, men vi anbefaler vanligvis funksjonspakker som passer spesifikke produksjonsprosesser.

Kontakt Konecranes i dag for å finne ut mer om hvordan våre smarte funksjoner passer dine kraner og dine løftebehov.