You are here

Spesialtilpassede kraner

Spesifikke kraner for spesifikke behov

Mange bransjer krever unike kraner skreddersydd for deres prosesser. Med løftekapasiteter på opptil flere hundre tonn kan Konecranes' skreddersydde kraner bli optimalisert til dine presise løftebehov. Hvis behovene endres, kan kranene tilpasses for forskjellig bruk i hele levetiden.

Individuelt designede løfteløsninger

Vi jobber tett med deg for å skreddersy hver kran, for å forsikre oss om at hver løfteløsning er den rette for hver løfteoppgave.

Hver bransje krever noe annerledes. Stålproduksjon trenger beskyttelse mot varme og støv. Drivstoff- og energiproduksjon krever ofte spesialiserte grabber. Bilbransjen bruker spesialkraner for håndtering, stansing og sammenstilling av spoler. Ved gruvedrift og metallforedling er omgivelsene ofte spesielle, med særlige krav til kraner.

Anerkjent teknologi i nye bruksområder

Skreddersydde kraner bruker ofte våre standardprodukter, men på unike måter. Vi designer også nye elementer ved behov. Alle deler er fullstendig testet for å sikre sikkerhet og pålitelighet.

Kontakt Konecranes i dag for å lære mer om hvordan våre tilpassede kraner passer dine løftebehov.

Customer stories

Kranens kapasitetskrav ble oppfylt med avansert bevegelseskontrollteknologi som tillater høyere hastigheter og sikker drift. Kranens pålitelighet og vedlikeholdbarhet har blitt bemerker i Rautaruukki.
Rautaruukki, Raahe Steel Works – Finland

Video

Ekokem, waste plant, Finland - Custom Cranes
Quebec City Waste to Energy Facility